Kraljevski privezak roze zlato

More Views

Šifra: xmv0588 Kraljevski privezak roze zlato
Dijamanti, rubini, safiri i topazi

Plemeniti metali

Materijal
  • Roze zlato
Finoća
  • Zlato 585
Težina
  • 1.7
Veličina

Drago kamenje

Vrsta kamena Komada Karata Čistoća Boja
Topaz Heart Shape 1 0.20 Teget
Rubin 2 0.02
Safir 2 0.05
Brilijant 1 0.008 Vvs

Cena: 40.000,00 rsd

Special Price 34.000,00 rsd

Dostupnost : Centar

Napomena: PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

OR

Cena: 40.000,00 rsd

Special Price 34.000,00 rsd

Dizajner nakita

Milica Danilović

Milica Danilović je umetnička duša Zlatarske kuće Andrejević. Ona je diplomirani i nagrađivani vajar Fakulteta likovnih umetnosti i član ULUSa. U svom širokom opusu delovanja i izražavanja, pored umetnosti, bavi se i dizajnom i kreira nakit još od 2004.god, kad je prvi put i izlagala unikatne zlatne komade nakita u Etnografskom muzeju na "Zlatnoj niti Beograda". Radi isključivo sa plemenitim metalima, dijamantima i vrhunskim prirodnim kamenjem.

Ekskluzivno za Zlatarsku kuću Andrejević je formirala kolekcije nakita inspirisane prirodom: Frutti di bosco i Frutti di Mare,a takođe i kolekciju Tutto Completto gde burma i verenički prsten skupa čine neraskidivu i simboličnu celinu.

Miličina istančana estetika i slikarsko poigravanja nijansama dragog kamenja stvara pozitivne, ženstvene i maštovite komade nakita. To je potpisani nakit koji nosi priču i emociju, nosiv i uklopljiv, ali uvek primetan i pravi "začin" u svakoj odevnoj kombinaciji. Dizajnerka Milica Danilović je osmislila prava mala remek dela koja su u iskusnoj radionici zlatarske kuće Andrejević, sa vrhunskim asortimanom kamenja, ugledala svetlost dana.

Dobro došli u naše prodajne salone da pogledate asortiman!

Opis proizvoda:

Savršena kombinacija kraljevsko plavih topaza, rubina, safira i blještavih dijamanata idealan je poklon za vašu dragu osobu. Nalik na raskošan nakit kakav su samo kraljice nosile.

Slični proizvodi

Zakažite Vaš termin / Postavite nam pitanje.  • * Obavezna polja