Zašto je dijamant u blisteru najvredniji poklon?

Dijamant u blisteru nije bez razloga najtraženiji poklon u Zlatari Andrejević decenijama unazad. Njegova vrednost je nemerljiva, jer ovaj poklon u sebi nosi i Vaše najlepše želje i emocije za budućeg/u vlasnika/cu.

Šta je dijamant u blisteru?

Dijamant u blisteru predstavlja najdragoceniji dragi kamen određene karataže, upakovan u moderno i elegantno pakovanje, sa mogućnošću ostavljanja lične poruke darivaoca.

Postoji više varijacija ovog savršenog poklona, u zavisnosti od 4 osnovne osobine dijamanta (sečenje, čistoća, boja i veličina kamena). Karakteristike kamena diktiraju njegovu cenu. Svaki dijamant poseduje sertifikat, odnosno izveštaj o kvalitetu, i garanciju Zlatare Andrejević da je poreklo dragog kamena iz potpuno pouzdanih izvora.

Dijamant u blisteru je odlično rešenje kada bi trebalo da prisustvujete obeležavanju bitnih događaja u životu Vama bliskih ljudi, a želeli biste da izbegnete konvencionalne poklone koji će možda brzo pasti u zaborav. Odabirom dijamanta u blisteru, bivate sigurni u trajnost, korisnost i dopadljivost svog poklona.

Pored velike vrednosti, dijamant u sebi nosi jaku simboliku, zbog čega, kakav god povod za darivanje bio, čini savršen izbor.

Ovaj univerzalan poklon može biti:

Poklon za krštenje

Dijamant u blisteru obuhvatiće sve Vaše najlepše želje za budućnost bebe. Krštenje kao izuzetno značajan događaj i prva bebina proslava i te kako je povod za izuzetan poklon. Dijamant u blisteru u potpunosti odgovara ovom zadatku, jer je simbol dugovečnosti i sreće.

Poklon za prvi rođendan

Prvi rođendan je i pravo vreme za prvi ozbiljan poklon. Takav je sasvim sigurno dijamant. Ova dragocenost može ,,rasti” zajedno sa vlasnikom, tako što se uz opciju zamene za veći kamen može uvećati njegova karataža. Time na primer, do punoletstva kamen može dobiti izuzetno veliku vrednost, a zadržati simboliku- sreća i odvažnost. Vlasnik/ca kamena ga po želji može dodati omiljenom komadu nakita.

Poklon za veridbu

Najpoznatija simbolika dijamanta sigurno je večna ljubav. Da biste je budućim mladencima poželeli na način koji nije uobičajen, pomoći će Vam dijamant u blisteru. Ovim poklonom ćete učiniti da Vas i dan svoje veridbe on i ona zauvek pamte.

Poklon za rođendan

Rođendan je mnogima najvažniji dan u godini. Ako je među njima i ta Vama posebna osoba, sasvim sigurno će se dugo sećati onog rođendana kada je dobila dijamant u blisteru. Ovim poklonom ćete poželeti srećan rođendan, ali i uspeh, jer je to jedna od simbolika koju dijamant nosi.

Poklon za kumstvo

Blagostanje i neprolazna ljubav su ono što sigurno želite mladencima kao njihov/a kum/a. Njihov simbol jeste dijamant. Jedan u ekskluzivnom pakovanju postaće Vašim kumovima jedinstvena i večna uspomena na njihov najbitniji dan u životu.

Dijamant u blisteru još nikoga nije ostavio ravnodušnim. Ukoliko želite poklon za pamćenje, poklon kojim ćete na upečatljiv način izraziti privrženost, ljubav i najlepše želje, poklonite dijamant u blisteru.

,,Nismo ni znali da postoji toliko savršen poklon sve do momenta kad smo morali da ga potražimo za nekog nama savršenog- našu malu kumicu. Dijamant u blisteru se pokazao kao idealan poklon za njeno krštenje, poklon koji je u stvari za ceo život.

Kristina