Vereničko prstenje i čarobni trenutak kada se dariva je nešto što se pamti celog života i zato zahteva izuzetnu pažnju pri odabiru. Verenički prsten predstavlja savršen krug, koji nema početak ni kraj i simbolizuje večnu ljubav i beskraj.

Vereničko prstenje

Verenicko prstenje

Sertifikovani dijamanti odličnih karakteristika

Za svaki dijamant veći od 0.30ct, zlatara Andrejević Vam daje sertifikat koji je izdala GIA, Gemological Institute of America, najprestižnija svetska laboratorija. Za drago kamenje druge karataže, zlatara Andrejević izdaje svoj sertifikat koji je potpisan od strane diplomiranih gemologa.

Ručna izrada

Svaki verenički prsten kupljen u zlatari Andrejević ručno je izradio jedan od naših velikih majstora, a svaki dijamant ručno je ufasovan. Implementirali smo moderne tehnologije sa tradicionalnim načinima izrade nakita kako bismo dobili najkvalitetnije komade koji će trajati generacijama.

Dijamanti su najčešći izbor kamenja kada je
vereničko prstenje u pitanju zbog svoje dragocenosti, ali i značenja koja nose sa sobom. Predstavnici su čistoće i kristalne snage večne ljubavi. Upravo to čini da se svaka dama oseća posebno.

Staklo

Filteri

Prikaz 1–32 od 224 rezultata