Kako kupovati

U Internet prodavnici zlatara.net je moguće kupiti proizvode predstavljene u Internet prodavnici zlatara.net
U slučaju da naručenog artikla nema na zalihi ili da porudžbenicu nije moguće provesti radi drugih razloga, korisnik će biti obavešten putem elektronske pošte.

Zlatara Andrejević (SZZTR Andrejević) će potvrđene porudžbenice smatrati neopozivima. Kupac ima pravo na raskid ugovora u skladu sa članom 35 Zakona o zaštiti potrošača. Pravo se ostvaruje u roku i na način predviđen zakonom. Zlatara Andrejević može porudžbenicu odbaciti odnosno ne isporučiti robu ukoliko ustanovi da je došlo do zloupotrebe Internet stranice zlatara.net ili utvrdi da su podaci na porudžbenici nepotpuni odnosno netačni. Prilikom naručivanja robe kupac potvrđuje da je bio upoznat sa opštim uslovima i da je posebno bio upozoren na opšte uslove. Ugovor o kupovini je sačuvan u firmi Zlatara Andrejević, a kupac do ugovora može doći u svakom trenutku preko svog računa u Internet prodavnici.
Za naručivanje robe, osobe moraju biti starije od 18 godina.

CENE

Sve cene su izražene u dinarima sa uključenim PDV-om. Pri kupovini važe cene u trenutku naručivanja. Cene važe do objave novog cenovnika u Internet prodavnici zlatara.net.
Rokovi trajanja pojedinih akcija u Internet prodavnici su objavljeni na Internet stranici zlatara.net.
Navedene cene važe samo za prodaju preko Internet prodavnice i ne moraju biti jednake cenama na drugim prodajnim mestima.