Opšti uslovi

Sadržaj Internet stranice zlatara.net je vlasništvo preduzeća  SZZTR ANDREJEVIĆ, Bulevar kralja Aleksandra 130, 11000 Beograd. Upotrebom Internet stranice zlatara.net korisnici prihvataju objavljene opšte uslove poslovanja. SZZTR ANDREJEVIĆ i korisnici s opštim uslovima ugovaraju međusobne obaveze pri kupovini u Internet prodavnici zlatara.net.

Opšti uslovi prodaje su sastavljeni u skladu sa zakonom Srbije.

SZZTR ANDREJEVIĆ zadržava pravo izmene opštih uslova na Internet stranici zlatara.net bilo kada i bez prethodnog obaveštenja. Sve promene opštih uslova su za korisnike obavezujuće.

Zaštita privatnosti korisnika

„U ime SZZTR ANDREJEVIĆ obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni SZZTR ANDREJEVIĆ odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.“

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

„Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.“

Povraćaj sredstava

„U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, SZZTR ANDREJEVIĆ je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice“.

Ograničenje odgovornosti

SZZTR ANDREJEVIĆ ne preuzima odgovornost za moguće posledice prilikom upotrebe Internet stranice zlatara.net i njenog sadržaja.
SZZTR ANDREJEVIĆ zadržava pravo izmene sadržaja na Internet stranici bez prethodnog obaveštenja i ne preuzima odgovornost od mogućih posledica tih promena. SZZTR ANDREJEVIĆ. će nastojati prikazati najtačnije i najažurnije informacije, tako da moguće greške na stranici zlatara.net s obzirom na cene, rokove isporuke, opise proizvoda i dr. ne isključuje i za njih ne preuzima nikakvu odgovornost.

Ograničeno pravo upotrebe
Posetioci Internet stranice zlatara.net sadržaj koriste isključivo u lične i ne komercijalne svrhe. Sadržaj je autorski zaštićen. Bilo kakva druga vrsta upotrebe, kopiranje, objava ili distribucija Internet sadržaja ili njegovog dela bez dozvole SZZTR ANDREJEVIĆ je zabranjena.

Registracija koristnika

U Internet prodavinici zlatara.net možete se jednostavno prijaviti kao registrovani korisnik. Sadržaj Internet prodavnice je dostupan i anonimnim ne registrovanim korisnicima (gostima). Registrovan korisnik u postupku registracije popunjava tražene podatke. Svaki registrovani korisnik dobija svoje korisničko ime i lozinku koja je tajna. Korisnik mora biti svestan da svojim korisničkim imenom i lozinkom može isključivo raspolagati sam odnosno osoba koju je on ovlastio. Svaki korisnik lično odgovara za sadržaj koji upisuje na stranicu zlatara.net
Krajnji potrošač u Internet prodavnici zlatara.net je isključivo registrovani korisnik odnosno neregistrovani korisnik (gost), koji kupuje proizvode za lične potrebe.
U Internet prodavnici zlatara.net kupac je isključivo fizička osoba.

Zaštita privatnosti
Podaci koje korisnik upisuje putem obrazca na stranici zlatara.net ili na neki drugi način (preko e-maila, telefona i dr.), su poverljivi i štitimo ih u skladu sa zakonskim odredbama. Lični podaci će biti upotrebljeni samo za namene za koje je korisnik dao svoju saglasnost. Za zaštitu ličnih podataka je odgovoran i sam korisnik, na način da osigura svoje korisničko ime i lozinku.
Zlatara.net za prenos svih ličnih podataka korisnika koristi tehnologiju SSL (Secure Socket Layer), kojom se kodiraju sve informacije poslate sa porudžbenicom.Lične podatke korisnika zlatara.net će čuvati i sprečavati svaku njihovu zloupotrebu. Korisnik bilo kada može zamoliti za upoznavanje sa ličnim podacima koje operater obrađuje, njihovo ograničavanje, brisanje, ispravljanje ili prenos podataka.

Prijava na e-novosti
Korisnici se mogu prijaviti na e-novosti kojima ih zlatara.net obaveštava o svojim novostima u ponudi u e-shopu i trgovinama, marketinškim aktivnostima i drugim promocijama. Prijavom na e-novosti korisnik se upisuje na listu primaoca e-novosti koja je ujedno i baza za potrošačke pogodnosti koje zlatara.net povremeno nudi svojim korisnicima.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

Osnovni podaci o firmi

Naziv: Samostalna zanatska – zlatarska i trgovinska radnja ANDREJEVIĆ

Bulevar kralja Aleksandra 130

SKRAĆENI NAZIV:  SZZTR ANDREJEVIĆ

PIB: 100344932

Matični broj: 54615159

Šifra delatnosti: 36220

Broj poslovnog računa:

ProCredit Bank: 220-2657-75

Banca Intesa: 160-216246-74

e-mail: kontakt@zlatara.net

Izjavu o saobraznosti možete preuzeti ovde: Izjava o saobraznosti.