- 30%
Šifra:Lbb112

Belo zlato prsten sa brilijantima Le bebe

60,375.00 RSD

Belo zlato prsten sa dva srca od rozeg zlata između kojih se nalazi silueta devojčice puna dijamanata.

Nosite ga kao medalju hrabrosti i neka ceo svet zna da ste baš Vi ponosna MAMA.

Svaki komad ove kolekcije je važan poklon koji slavi rođenje bebe.

Kažite joj koliko ste ponosni na nju, na njenu hrabrost i požrtvovanost, ostavite joj video poruku na zvaničnom Le bebe sajtu koja je potpuno privatna.

Neka belo zlato prsten bude vaš poklon iz zlatare Andrejević koji je originalan i jedinstven.

 

O brendu
leBebe
Le bebe
Kada kažemo ''Le Bebe'' mislimo na ljubav. Nakit pun emocija koji slavi tri najbitnija momenta u životu majki. Očekivanje bebe, rodjenje bebe i odrastanje dece. "Suanamore" je kolekcija dizajnirana za buduće mame i bebe. Srebrni privezak predivnog dizajna štiti mamu i bebu u najbitnijih 9 meseci njihovog zajedničkog života. Nežni zvuk zveckanja bebi će biti veoma poznat i nakon rodjenja. "Gioielli" - za ponosne mame. Svaki komad nakita iz ove kolekcije je veoma bitan poklon koji slavi rođenje bebe. Za majku poklon koji je prepoznatljiv svuda u svetu. Rađen u 18k zlatu ukrašen brilijantima i u 9k zlatu kao simbol 9 meseci zajedničkog života mame i bebe. "Primegioie" je kolekcija nakita za decu. Kolekcija nakita radjena u 9K zlatu. Svet igara i boja detinjstva,da obeleži njihove najbitnije momente odrastanja kao što je prvi rodjendan ,krštenje i razne uspehe. Unikatnog i interesantnog dizajna,raznih oblika i boja oduševiće vašu dečicu.

PRIČA O OVOM PROIZVODU:

 

OPIS PROIZVODA:

Belo zlato prsten sa dva srca od rozeg zlata između kojih se nalazi silueta devojčice puna dijamanata.Nosite ga kao medalju hrabrosti i neka ceo svet zna da ste baš Vi ponosna MAMA.Svaki komad ove kolekcije je važan poklon koji slavi rođenje bebe.Kažite joj koliko ste ponosni na nju, na njenu hrabrost i požrtvovanost, ostavite joj video poruku na zvaničnom Le bebe sajtu koja je potpuno privatna.Neka belo zlato prsten bude vaš poklon iz zlatare Andrejević koji je originalan i jedinstven. 

Opis

 

Dodatne informacije

Težina2.5 kg
Magacin:

Usce

Materijal:

Belo-roze zlato

Finoća:

750

Brend:

Lebebe

Vrsta Kamena:

Brilijant

Količina:

10

Karataža:

0.04

Čistoća:

Vs

Boja:

H

Povezani proizvodi

POSTAVITE NAM PITANJE

POSTAVITE NAM PITANJE