- 30%
Šifra:Pmg069

Dečije zlatne minđuše

17,500.00 RSD

Dečije zlatne minđuše sa roze motivom devojčice od žutog zlata.

Najlepša uspomena za vašu dragu devojčicu. “Primegioie” kolekcija italijanskog brenda Le bebe prilagođena deci.

Svet pun igara, oblika i boja detinjstva obeležiće njihove najbitnije momente odrastanja kao što je prvi rodjendan, krštenje.

Ove neodoljive dečije zlatne minđuše vas čekaju u zlatarama Andrejević.

 

O brendu
leBebe
Le bebe
Kada kažemo ''Le Bebe'' mislimo na ljubav. Nakit pun emocija koji slavi tri najbitnija momenta u životu majki. Očekivanje bebe, rodjenje bebe i odrastanje dece. "Suanamore" je kolekcija dizajnirana za buduće mame i bebe. Srebrni privezak predivnog dizajna štiti mamu i bebu u najbitnijih 9 meseci njihovog zajedničkog života. Nežni zvuk zveckanja bebi će biti veoma poznat i nakon rodjenja. "Gioielli" - za ponosne mame. Svaki komad nakita iz ove kolekcije je veoma bitan poklon koji slavi rođenje bebe. Za majku poklon koji je prepoznatljiv svuda u svetu. Rađen u 18k zlatu ukrašen brilijantima i u 9k zlatu kao simbol 9 meseci zajedničkog života mame i bebe. "Primegioie" je kolekcija nakita za decu. Kolekcija nakita radjena u 9K zlatu. Svet igara i boja detinjstva,da obeleži njihove najbitnije momente odrastanja kao što je prvi rodjendan ,krštenje i razne uspehe. Unikatnog i interesantnog dizajna,raznih oblika i boja oduševiće vašu dečicu.

PRIČA O OVOM PROIZVODU:

OPIS PROIZVODA:

Dečije zlatne minđuše sa roze motivom devojčice od žutog zlata.Najlepša uspomena za vašu dragu devojčicu. "Primegioie" kolekcija italijanskog brenda Le bebe prilagođena deci.Svet pun igara, oblika i boja detinjstva obeležiće njihove najbitnije momente odrastanja kao što je prvi rodjendan, krštenje.Ove neodoljive dečije zlatne minđuše vas čekaju u zlatarama Andrejević. 

Opis

Dodatne informacije

Magacin:

Usce

Materijal:

Žuto zlato

Finoća:

750

Brend:

Lebebe

Povezani proizvodi

POSTAVITE NAM PITANJE

POSTAVITE NAM PITANJE