Šifra:Lbb154

Le bebe belo zlato ogrlica sa dijamantima

111,250.00 RSD

Elegantna Le bebe belo zlato ogrlica od 18K zlata koju možete nositi svaki dan. Privezak devojčica je ukrašen blistavim dijamantima.

Neka zna da je voljena. Poklonite ovo sebi ili vama dragoj osobi, neka zna da je posebna i hrabra.

Kolekcija puna mogućnosti da svaki vaš stil i svaka kombinacija bude jedinstvena sa jasnom porukom “JA SAM PONOSNA MAMA”!
O brendu
leBebe
Le bebe
Kada kažemo ''Le Bebe'' mislimo na ljubav. Nakit pun emocija koji slavi tri najbitnija momenta u životu majki. Očekivanje bebe, rodjenje bebe i odrastanje dece. "Suanamore" je kolekcija dizajnirana za buduće mame i bebe. Srebrni privezak predivnog dizajna štiti mamu i bebu u najbitnijih 9 meseci njihovog zajedničkog života. Nežni zvuk zveckanja bebi će biti veoma poznat i nakon rodjenja. "Gioielli" - za ponosne mame. Svaki komad nakita iz ove kolekcije je veoma bitan poklon koji slavi rođenje bebe. Za majku poklon koji je prepoznatljiv svuda u svetu. Rađen u 18k zlatu ukrašen brilijantima i u 9k zlatu kao simbol 9 meseci zajedničkog života mame i bebe. "Primegioie" je kolekcija nakita za decu. Kolekcija nakita radjena u 9K zlatu. Svet igara i boja detinjstva,da obeleži njihove najbitnije momente odrastanja kao što je prvi rodjendan ,krštenje i razne uspehe. Unikatnog i interesantnog dizajna,raznih oblika i boja oduševiće vašu dečicu.
Elegantna Le bebe belo zlato ogrlica od 18K zlata koju možete nositi svaki dan. Privezak devojčica je ukrašen blistavim dijamantima.Neka zna da je voljena. Poklonite ovo sebi ili vama dragoj osobi, neka zna da je posebna i hrabra.
Kolekcija puna mogućnosti da svaki vaš stil i svaka kombinacija bude jedinstvena sa jasnom porukom "JA SAM PONOSNA MAMA"!

   

  

Opis

   

  

Dodatne informacije

Magacin:

Delta city

Materijal:

Belo zlato

Finoća:

750

POSTAVITE NAM PITANJE