Šifra:Lbb312

Le bebe devojčica minđuša belo zlato

40,000.00 RSD

Le bebe devojčica minđuša belo zlato sa brilijantima koju možete kombinovati uz istu takvu ili uz siluetu dečaka.

Kolekcija puna mogućnosti da svaki vaš stil i svaka kombinacija bude jedinstvena sa jasnom porukom “JA SAM PONOSNA MAMA”!

Nakit koji slavi majčinstvo, prepoznatljiv svuda u svetu.

Kao dragocena medalja za hrabrost i nezaboravno životno iskustvo. Simbol bezuslovne ljubavi.

Ovaj nakit probudiće u Vama najlepše emocije, a njega možete naći samo u zlatarama Andrejević.

O brendu
leBebe
Le bebe
Kada kažemo ''Le Bebe'' mislimo na ljubav. Nakit pun emocija koji slavi tri najbitnija momenta u životu majki. Očekivanje bebe, rodjenje bebe i odrastanje dece. "Suanamore" je kolekcija dizajnirana za buduće mame i bebe. Srebrni privezak predivnog dizajna štiti mamu i bebu u najbitnijih 9 meseci njihovog zajedničkog života. Nežni zvuk zveckanja bebi će biti veoma poznat i nakon rodjenja. "Gioielli" - za ponosne mame. Svaki komad nakita iz ove kolekcije je veoma bitan poklon koji slavi rođenje bebe. Za majku poklon koji je prepoznatljiv svuda u svetu. Rađen u 18k zlatu ukrašen brilijantima i u 9k zlatu kao simbol 9 meseci zajedničkog života mame i bebe. "Primegioie" je kolekcija nakita za decu. Kolekcija nakita radjena u 9K zlatu. Svet igara i boja detinjstva,da obeleži njihove najbitnije momente odrastanja kao što je prvi rodjendan ,krštenje i razne uspehe. Unikatnog i interesantnog dizajna,raznih oblika i boja oduševiće vašu dečicu.

PRIČA O OVOM PROIZVODU:

 

OPIS PROIZVODA:

Le bebe devojčica minđuša belo zlato sa brilijantima koju možete kombinovati uz istu takvu ili uz siluetu dečaka.Kolekcija puna mogućnosti da svaki vaš stil i svaka kombinacija bude jedinstvena sa jasnom porukom "JA SAM PONOSNA MAMA"!Nakit koji slavi majčinstvo, prepoznatljiv svuda u svetu.Kao dragocena medalja za hrabrost i nezaboravno životno iskustvo. Simbol bezuslovne ljubavi.Ovaj nakit probudiće u Vama najlepše emocije, a njega možete naći samo u zlatarama Andrejević.

Opis

 

Dodatne informacije

Težina0.5 kg
Magacin:

Bulevar

Materijal:

Belo zlato

Finoća:

750

Vrsta Kamena:

Brilijant

Količina:

10

Karataža:

0.03

Čistoća:

Vs

Boja:

H

POSTAVITE NAM PITANJE

POSTAVITE NAM PITANJE