Šifra:Lbb253

Le bebe ogrlica Lbb253

107,000.00 RSD

Elegantna Le bebe žuto zlato ogrlica od belog 18K zlata koju možete nositi svaki dan.

Privezak dečak je ukrašen blistavim dijamantima. Neka zna da je voljena.

Poklonite ovo sebi ili vama dragoj osobi, neka zna da je posebna i hrabra.

Kolekcija puna mogućnosti da svaki vaš stil i svaka kombinacija bude jedinstvena sa jasnom porukom “JA SAM PONOSNA MAMA”!

 

O brendu
leBebe
Le bebe
Kada kažemo ''Le Bebe'' mislimo na ljubav. Nakit pun emocija koji slavi tri najbitnija momenta u životu majki. Očekivanje bebe, rodjenje bebe i odrastanje dece. "Suanamore" je kolekcija dizajnirana za buduće mame i bebe. Srebrni privezak predivnog dizajna štiti mamu i bebu u najbitnijih 9 meseci njihovog zajedničkog života. Nežni zvuk zveckanja bebi će biti veoma poznat i nakon rodjenja. "Gioielli" - za ponosne mame. Svaki komad nakita iz ove kolekcije je veoma bitan poklon koji slavi rođenje bebe. Za majku poklon koji je prepoznatljiv svuda u svetu. Rađen u 18k zlatu ukrašen brilijantima i u 9k zlatu kao simbol 9 meseci zajedničkog života mame i bebe. "Primegioie" je kolekcija nakita za decu. Kolekcija nakita radjena u 9K zlatu. Svet igara i boja detinjstva,da obeleži njihove najbitnije momente odrastanja kao što je prvi rodjendan ,krštenje i razne uspehe. Unikatnog i interesantnog dizajna,raznih oblika i boja oduševiće vašu dečicu.

PRIČA O OVOM PROIZVODU:

  

OPIS PROIZVODA:

Elegantna Le bebe žuto zlato ogrlica od belog 18K zlata koju možete nositi svaki dan.Privezak dečak je ukrašen blistavim dijamantima. Neka zna da je voljena.Poklonite ovo sebi ili vama dragoj osobi, neka zna da je posebna i hrabra.Kolekcija puna mogućnosti da svaki vaš stil i svaka kombinacija bude jedinstvena sa jasnom porukom "JA SAM PONOSNA MAMA"! 

Opis

  

Dodatne informacije

Magacin:

Galerija

Materijal:

Žuto zlato

Finoća:

750

Brend:

Lebebe

Kategorija

Ogrlice

Vrsta Kamena:

Brilijanti

Karataža:

0.11

Čistoća:

VS1

Boja:

G

Povezani proizvodi

POSTAVITE NAM PITANJE

POSTAVITE NAM PITANJE