Šifra:Snm013

Le bebe ogrlica srce

14,750.00 RSD

Elegantna ogrlica od srebra sa priveskom u obliku simbola ljubavi.

Kolekcija namenjena budućim mamama koje žele da svojih devet meseci neverovatnih emocija sačuvaju u srebrnom srcu koje je za njih napravljeno.

Neka vam ova ogrlica od srebra bude uspomena na nezaboravno životno iskustvo.

 

O brendu
leBebe
Le bebe
Kada kažemo ''Le Bebe'' mislimo na ljubav. Nakit pun emocija koji slavi tri najbitnija momenta u životu majki. Očekivanje bebe, rodjenje bebe i odrastanje dece. "Suanamore" je kolekcija dizajnirana za buduće mame i bebe. Srebrni privezak predivnog dizajna štiti mamu i bebu u najbitnijih 9 meseci njihovog zajedničkog života. Nežni zvuk zveckanja bebi će biti veoma poznat i nakon rodjenja. "Gioielli" - za ponosne mame. Svaki komad nakita iz ove kolekcije je veoma bitan poklon koji slavi rođenje bebe. Za majku poklon koji je prepoznatljiv svuda u svetu. Rađen u 18k zlatu ukrašen brilijantima i u 9k zlatu kao simbol 9 meseci zajedničkog života mame i bebe. "Primegioie" je kolekcija nakita za decu. Kolekcija nakita radjena u 9K zlatu. Svet igara i boja detinjstva,da obeleži njihove najbitnije momente odrastanja kao što je prvi rodjendan ,krštenje i razne uspehe. Unikatnog i interesantnog dizajna,raznih oblika i boja oduševiće vašu dečicu.

OPIS PROIZVODA:

Elegantna ogrlica od srebra sa priveskom u obliku simbola ljubavi. Kolekcija namenjena budućim mamama koje žele da svojih devet meseci neverovatnih emocija sačuvaju u srebrnom srcu koje je za njih napravljeno.Neka vam ova ogrlica od srebra bude uspomena na nezaboravno životno iskustvo. 

Dodatne informacije

Magacin:

Delta city

Materijal:

Srebro

Finoća:

925

Brend:

Lebebe

Povezani proizvodi

POSTAVITE NAM PITANJE

POSTAVITE NAM PITANJE