Šifra:Snm007

Le bebe zvečka

24,800.00 RSD

Ogrlica za trudnice od srebra za vas i vašu bebu. Delikatno zveckanje i sićušne umirujuće vibracije ovog priveska, oblika zvečke, ukrašenog brilijantom u roze pozlati i belim srcem. Lanac podesiv na dužinu od 90 cm do 100 cm krasi kopča u obliku srca sa roze pozlatom.
Siluete dečaka i devojčice čine privezak posebanim i jedinstvenim.
Isčekivanje novog života je nešto neprocenjivo, a ova ogrlica za trudnice ga može zauvek obeležiti. Nju možete ekskluzivno naći u zlatari Andrejević.

O brendu
leBebe
Le bebe
Kada kažemo ''Le Bebe'' mislimo na ljubav. Nakit pun emocija koji slavi tri najbitnija momenta u životu majki. Očekivanje bebe, rodjenje bebe i odrastanje dece. "Suanamore" je kolekcija dizajnirana za buduće mame i bebe. Srebrni privezak predivnog dizajna štiti mamu i bebu u najbitnijih 9 meseci njihovog zajedničkog života. Nežni zvuk zveckanja bebi će biti veoma poznat i nakon rodjenja. "Gioielli" - za ponosne mame. Svaki komad nakita iz ove kolekcije je veoma bitan poklon koji slavi rođenje bebe. Za majku poklon koji je prepoznatljiv svuda u svetu. Rađen u 18k zlatu ukrašen brilijantima i u 9k zlatu kao simbol 9 meseci zajedničkog života mame i bebe. "Primegioie" je kolekcija nakita za decu. Kolekcija nakita radjena u 9K zlatu. Svet igara i boja detinjstva,da obeleži njihove najbitnije momente odrastanja kao što je prvi rodjendan ,krštenje i razne uspehe. Unikatnog i interesantnog dizajna,raznih oblika i boja oduševiće vašu dečicu.

OPIS PROIZVODA:

Ogrlica za trudnice od srebra za vas i vašu bebu. Delikatno zveckanje i sićušne umirujuće vibracije ovog priveska, oblika zvečke, ukrašenog brilijantom u roze pozlati i belim srcem. Lanac podesiv na dužinu od 90 cm do 100 cm krasi kopča u obliku srca sa roze pozlatom. Siluete dečaka i devojčice čine privezak posebanim i jedinstvenim. Isčekivanje novog života je nešto neprocenjivo, a ova ogrlica za trudnice ga može zauvek obeležiti. Nju možete ekskluzivno naći u zlatari Andrejević.

Dodatne informacije

Težina12 kg
Magacin:

Centar

Materijal:

Srebro

Finoća:

925

POSTAVITE NAM PITANJE

POSTAVITE NAM PITANJE