Šifra:Lbb052

Minđuše devojčice od žutog zlata

36,000.00 RSD

 

Prosto neodoljive minđuše devojčice od žutog zlata za sve mame princeza.

Nosiće ih kao medalju hrabrosti i ceo svet će znati da je baš ONA ponosna MAMA.

Svaki komad ove kolekcije je važan poklon koji slavi rođenje bebe.

Kažite joj koliko ste ponosni na nju, na njenu hrabrost i požrtvovanost, ostavite joj video poruku na zvaničnom Le bebe sajtu koja je potpuno privatna.

Neka vaš poklon iz zlatare Andrejević bude originalan i jedinstven.

O brendu
leBebe
Le bebe
Kada kažemo ''Le Bebe'' mislimo na ljubav. Nakit pun emocija koji slavi tri najbitnija momenta u životu majki. Očekivanje bebe, rodjenje bebe i odrastanje dece. "Suanamore" je kolekcija dizajnirana za buduće mame i bebe. Srebrni privezak predivnog dizajna štiti mamu i bebu u najbitnijih 9 meseci njihovog zajedničkog života. Nežni zvuk zveckanja bebi će biti veoma poznat i nakon rodjenja. "Gioielli" - za ponosne mame. Svaki komad nakita iz ove kolekcije je veoma bitan poklon koji slavi rođenje bebe. Za majku poklon koji je prepoznatljiv svuda u svetu. Rađen u 18k zlatu ukrašen brilijantima i u 9k zlatu kao simbol 9 meseci zajedničkog života mame i bebe. "Primegioie" je kolekcija nakita za decu. Kolekcija nakita radjena u 9K zlatu. Svet igara i boja detinjstva,da obeleži njihove najbitnije momente odrastanja kao što je prvi rodjendan ,krštenje i razne uspehe. Unikatnog i interesantnog dizajna,raznih oblika i boja oduševiće vašu dečicu.

PRIČA O OVOM PROIZVODU:

 

OPIS PROIZVODA:

 Prosto neodoljive minđuše devojčice od žutog zlata za sve mame princeza.Nosiće ih kao medalju hrabrosti i ceo svet će znati da je baš ONA ponosna MAMA.Svaki komad ove kolekcije je važan poklon koji slavi rođenje bebe.Kažite joj koliko ste ponosni na nju, na njenu hrabrost i požrtvovanost, ostavite joj video poruku na zvaničnom Le bebe sajtu koja je potpuno privatna.Neka vaš poklon iz zlatare Andrejević bude originalan i jedinstven.

Opis

 

Dodatne informacije

Težina1.75 kg
Magacin:

Delta city

Materijal:

Žuto zlato

Finoća:

375

POSTAVITE NAM PITANJE

POSTAVITE NAM PITANJE