Šifra:Snm006

Le bebe ogrlica za trudnice

31,000.00 RSD

Ogrlica za trudnice od srebra za vas i vašu bebu. Delikatno zveckanje i sićušne umirujuće vibracije ovog priveska, oblika zvečke, ukrašenog brilijantom i roze srcem. Lanac podesiv na dužinu od 90 cm do 100 cm krasi kopča u obliku srca sa roze pozlatom.

Siluete dečaka i devojčice čine privezak posebanim i jedinstvenim.

Isčekivanje novog života je nešto neprocenjivo, a ova ogrlica za trudnice ga može zauvek obeležiti. Nju možete ekskluzivno naći u zlatari Andrejević.

 

Rok dostave za željenu konfiguraciju je najkasnije2 dana
Kupovina na  12 mesečnih rata karticama Banke Intese
Klikom na polja varijante imate pregled odmah dostupnih proizvoda
Klikom na polja označena plavom bojom konfigurišite proizvod po želji.
Kupovina na  12 mesečnih rata karticama Banke Intese
Konfigurišite svoj proizvod

Proizvod je potrebno proizvesti, rok dostave je najkasnije14 dana

PDV uračunat i nema skrivenih troškova
Rok za dostavu je2 dana
Rok dostave za željenu konfiguraciju je najkasnije2 dana
Rok dostave za ovaj proizvod je2 dana
Kupovina na  12 mesečnih rata karticama Banke Intese
Kupovina na  12 mesečnih rata karticama Banke Intese
Dostupno u prodavnicama:
  • Bulevar
  • Centar
  • Ušće
Materijal:
Srebro
Finoća:
925
Brend:
Lebebe
O brendu
leBebe
Le bebe
Kada kažemo ''Le Bebe'' mislimo na ljubav. Nakit pun emocija koji slavi tri najbitnija momenta u životu majki. Očekivanje bebe, rodjenje bebe i odrastanje dece. "Suanamore" je kolekcija dizajnirana za buduće mame i bebe. Srebrni privezak predivnog dizajna štiti mamu i bebu u najbitnijih 9 meseci njihovog zajedničkog života. Nežni zvuk zveckanja bebi će biti veoma poznat i nakon rodjenja. "Gioielli" - za ponosne mame. Svaki komad nakita iz ove kolekcije je veoma bitan poklon koji slavi rođenje bebe. Za majku poklon koji je prepoznatljiv svuda u svetu. Rađen u 18k zlatu ukrašen brilijantima i u 9k zlatu kao simbol 9 meseci zajedničkog života mame i bebe. "Primegioie" je kolekcija nakita za decu. Kolekcija nakita radjena u 9K zlatu. Svet igara i boja detinjstva,da obeleži njihove najbitnije momente odrastanja kao što je prvi rodjendan ,krštenje i razne uspehe. Unikatnog i interesantnog dizajna,raznih oblika i boja oduševiće vašu dečicu.

PRIČA O OVOM PROIZVODU:

   
   

OPIS PROIZVODA:

Ogrlica za trudnice od srebra za vas i vašu bebu. Delikatno zveckanje i sićušne umirujuće vibracije ovog priveska, oblika zvečke, ukrašenog brilijantom i roze srcem. Lanac podesiv na dužinu od 90 cm do 100 cm krasi kopča u obliku srca sa roze pozlatom.Siluete dečaka i devojčice čine privezak posebanim i jedinstvenim.Isčekivanje novog života je nešto neprocenjivo, a ova ogrlica za trudnice ga može zauvek obeležiti. Nju možete ekskluzivno naći u zlatari Andrejević. 

Opis

   
   

Dodatne informacije

Magacin:

Bulevar, Centar, Usce

Materijal:

Srebro

Finoća:

925

Brend:

Lebebe

POSTAVITE NAM PITANJE

POSTAVITE NAM PITANJE