Šifra:Lbb164

Privezak kućica Le bebe

9,800.00 RSD

Moj dom je tamo gde si ti…

Privezak kućica kao simbol sigurnosti i topline, kao mesto gde sva magija i ljubav počinje, rađena od srebra i roze zlata.

Izaberite svoju poruku, ubacite je u bravu i zaključajte, a onda ponosno nosite i podelite vašu ljubavnu priču, kao što zlatara Andrejević deli ljubav i strast prema nakitu sa Vama već više od 80 godina.

O brendu
leBebe
Le bebe
Kada kažemo ''Le Bebe'' mislimo na ljubav. Nakit pun emocija koji slavi tri najbitnija momenta u životu majki. Očekivanje bebe, rodjenje bebe i odrastanje dece. "Suanamore" je kolekcija dizajnirana za buduće mame i bebe. Srebrni privezak predivnog dizajna štiti mamu i bebu u najbitnijih 9 meseci njihovog zajedničkog života. Nežni zvuk zveckanja bebi će biti veoma poznat i nakon rodjenja. "Gioielli" - za ponosne mame. Svaki komad nakita iz ove kolekcije je veoma bitan poklon koji slavi rođenje bebe. Za majku poklon koji je prepoznatljiv svuda u svetu. Rađen u 18k zlatu ukrašen brilijantima i u 9k zlatu kao simbol 9 meseci zajedničkog života mame i bebe. "Primegioie" je kolekcija nakita za decu. Kolekcija nakita radjena u 9K zlatu. Svet igara i boja detinjstva,da obeleži njihove najbitnije momente odrastanja kao što je prvi rodjendan ,krštenje i razne uspehe. Unikatnog i interesantnog dizajna,raznih oblika i boja oduševiće vašu dečicu.

PRIČA O OVOM PROIZVODU:

  

OPIS PROIZVODA:

Moj dom je tamo gde si ti...Privezak kućica kao simbol sigurnosti i topline, kao mesto gde sva magija i ljubav počinje, rađena od srebra i roze zlata.Izaberite svoju poruku, ubacite je u bravu i zaključajte, a onda ponosno nosite i podelite vašu ljubavnu priču, kao što zlatara Andrejević deli ljubav i strast prema nakitu sa Vama već više od 80 godina.

Opis

  

Dodatne informacije

Magacin:

Delta city

Materijal:

Roze zlato

Finoća:

375

POSTAVITE NAM PITANJE

POSTAVITE NAM PITANJE