Šifra:Pmg067

Zlatna dečija narukvica za dečake

33,800.00 RSD

Zlatna dečija narukvica od žutog zlata idealan je poklon za dečake. Izmamite taj najiskreniji i najslađi osmeh na svetu.

Le bebe italijanski brend je na sve mislio i upotpunio svaki detalj vašeg iznenađenja.

Uz predivan komad nakita dobijate originalno pakovanje, kutiju u obliku mostića koja savršeno pristaje uz kesu koja je unutra oslikana kao dvorište.

Priča je počela, a na vama je da je obeležite.

Rok dostave za željenu konfiguraciju je najkasnije2 dana
Klikom na polja varijante imate pregled odmah dostupnih proizvoda
Klikom na polja označena plavom bojom konfigurišite proizvod po želji.
Konfigurišite svoj proizvod

Proizvod je potrebno proizvesti, rok dostave je najkasnije14 dana

PDV uračunat i nema skrivenih troškova
Rok za dostavu je2 dana
Rok dostave za željenu konfiguraciju je najkasnije2 dana
Rok dostave za ovaj proizvod je2 dana
Dostupno u prodavnicama:
  • Bulevar
  • Centar
  • Delta city
  • Ušće
Materijal:
Žuto zlato
Finoća:
750
O brendu
leBebe
Le bebe
Kada kažemo ''Le Bebe'' mislimo na ljubav. Nakit pun emocija koji slavi tri najbitnija momenta u životu majki. Očekivanje bebe, rodjenje bebe i odrastanje dece. "Suanamore" je kolekcija dizajnirana za buduće mame i bebe. Srebrni privezak predivnog dizajna štiti mamu i bebu u najbitnijih 9 meseci njihovog zajedničkog života. Nežni zvuk zveckanja bebi će biti veoma poznat i nakon rodjenja. "Gioielli" - za ponosne mame. Svaki komad nakita iz ove kolekcije je veoma bitan poklon koji slavi rođenje bebe. Za majku poklon koji je prepoznatljiv svuda u svetu. Rađen u 18k zlatu ukrašen brilijantima i u 9k zlatu kao simbol 9 meseci zajedničkog života mame i bebe. "Primegioie" je kolekcija nakita za decu. Kolekcija nakita radjena u 9K zlatu. Svet igara i boja detinjstva,da obeleži njihove najbitnije momente odrastanja kao što je prvi rodjendan ,krštenje i razne uspehe. Unikatnog i interesantnog dizajna,raznih oblika i boja oduševiće vašu dečicu.
Zlatna dečija narukvica od žutog zlata idealan je poklon za dečake. Izmamite taj najiskreniji i najslađi osmeh na svetu.Le bebe italijanski brend je na sve mislio i upotpunio svaki detalj vašeg iznenađenja.Uz predivan komad nakita dobijate originalno pakovanje, kutiju u obliku mostića koja savršeno pristaje uz kesu koja je unutra oslikana kao dvorište.Priča je počela, a na vama je da je obeležite.
 
 

Opis

 
 

Dodatne informacije

Magacin:

Bulevar, Centar, Delta city, Usce

Materijal:

Žuto zlato

Finoća:

750

POSTAVITE NAM PITANJE