Zašto smo posebni

special 1

Usluga celog života

Kada kupite nakit Andrejević postajete deo elitnog kluba. Za sve komade nakita kupljene u našim prodavnicama dobijate besplatno ultrasonično čišćenje, graviranje i kontrolu do kraja života.

Naši prodajni savetnici će se pobrinuti da uvek dobijete savršen komad nakita za osobu koja će ga nositi. Svaki komad je ručno rađen i ima svoju priču i put koji je prošao, što ga čini unikatnim. Počevši od dizajnera i njegove inspiracije pa zatim pažljive izrade majstora, u sebi ima pozitivnu energiju i emocije svih članova našeg tima koji su učetvovali u njegovom kreiranju.

Kada kupujete Andrejević nakit, kupujete kvalitet i kupujete doživljaj, kada nosite Andrejević nakit, nosite unikat i nosite emociju.

Dobro došli u Andrejević klub!

andrejevic tim

Školovano osoblje i stručnjaci

Završeno školovanje za drago kamenje i dijamante u GIA – Gemoligical Institut of America i dugogodišnje iskustvo dovoljan su razlog da s poverenjem kod nas potražite savete kada su ove dragocenosti u pitanju.

Diplome koje posedujemo:
GIA GRADUATE GEMOLOGIST DIPLOMA
GIA GRADUATE COLOR STONES DIPLOMA
GIA GRADUATE DIAMONDS DIPLOMA
GIA Diamonds Grading Certificate
GIA GEM Identification Certificate
GIA Colored Stone Grading Certificate
GIA Pearl Grading Certificate

Diplomirani stručnjaci:
Kosta Andrejević (GIA Graduate Diamonds)
Andreja Andrejević GG (GIA Graduate Gemologist)
Aleksandar Andrejević GG (GIA Graduate Gemologist)

special 3

Naš dizajn studio

Kreativnost i ljubav prema poslu su omogućili našim dizajnerima da kreiraju unikatne komade koji krase naše prodavnice i hiljade vernih kupaca. Njihove veštine i najnovija tehnologija omogućavaju da svoju maštu neograničeno pretvaraju u prelepe kolekcije.

Aleksandar Andrejević je nadaren dizajner i on kreira trendove u proizvodnji novih kolekcija. Veliko pojačanje u dizajnerskom timu je Milica Danilović, diplomirani vajar. Njene originalne kreacije su prava umetnička dela.

special 4

Naša izrada i naši majstori

U svetu važi nepisano pravilo da jedino porodični biznis ima sigurnu budućnost jer se u njemu domaćinski posluje. Naša poslovna politika koju primenjujemo još od 1945. jeste da ulažemo u svoje znanje, pratimo nove tehnologije i modne trendove, ali i očuvamo tradicionalan zanatski načina izrade ekskluzivnog nakita.

Osnivač Andreja Andrejević je zanat učio od tada najboljeg juvelira sa Balkana, Stojana Oreščanina. Andreja je pre Drugog svetskog rata ugrađivao dijamante u kraljevski nakit. Njegovo iskustvo i znanje se danas nalaze u rukama svih naših majstora, još dodatno usavršene novim tehnikama izrade koje omogućava nova tehnologija današnjice. Andrejin unuk i imenjak u Belgiji je kod najelitnijeg majstora usavršavao veštinu ugradnje skupocenog dragog kamenja i dijamanata.

Pored precizne ruke naših majstora i korišćenja najnovijih tehnologija, tajna recepta je i vreme i ljubav koji se posvete prilikom izrade svakog komada nakita. Rezultat su juvelirski primerci koji mogu da konkurišu kvalitetu najvećih svetskih brendova iz zlatarske branše.

special 5

Naše pakovanje

Naše stručno prodajno osoblje će za Vas stvoriti personalizovano pakovanje. Kada Vaša draga osoba dobije poklon, to će biti momenat koji će pamtiti doveka. Izbor luksuznih kutijica, papira i brendirane kese učiniće poklon unikatnim.
Učinimo zajedno Vaše najbliže srećnim i momenat darivanja posebnim!

gia sertifikat

Sertifikati

Pre kupovine dijamanta, obavezno tražite sertifikat kako biste bili sigurni da je kamen pregledan od strane stručnjaka, diplomiranog gemologa!

Diamond certificate (sertifikat dijamanta), koji se naziva još diamond report , je izveštaj koji govori o kvalitetu dijamanta i stvoren je od strane gemologa. Dijamant procenjuje i meri trenirano oko, uz pomoć lupe, mikroskopa i ostalih gemoloških instrumenata. Završeni sertifikat sadrži detaljne karakteristike dijamanta, čistoću, boju, kvalitet obrade i druge karakteristike.

Zlatara Andrejević za dijamante veće od 0.30ct daje sertifikat izdat od najprestižnije svetske laboratorije GIA. Za svo ostalo drago kamenje izdaje se Andrejević sertifikat, napisan od strane školovanog stručnjaka sa GIA diplomom.