Dijamanti u blisteru i poklon vaučer

Lako se personalizuje

Dijamant u blisteru pažljivo je upakovan u kutiju sa znakom zlatare Andrejević, a po Vašoj želji, može biti dodatno personalizovan. Kada se kutija otvori, na poklopcu ima mesto za pločicu na kojoj, potpuno besplatno, može biti ugravirana posebna poruka namenjena osobi za koju poklon kupujete. Birajući jednu od mnogih dostupnih pločica sa posvetom možete zajedno sa dijamantom, simbolično pokloniti i svoje najlepše želje.

Svaki dijamant ima svoj serijski broj

Prilikom proizvodnje, svaki dijamant dobija svoj serijski broj i ne može se pomešati ni sa jednim drugim. Hologramske nalepnice sa logom zlatare Andrejević na svakom dijamantu u blisteru garantuju autentičnost, a specijalno pakovanje garantuje da će kamen biti zaštićen. Bez obzira na karatažu dijamanta koji kupujete, svaki ima serijski broj i sertifikat, a naši stručni gemolozi garantuju za kvalitet.

Kvalitetno i atraktivno pakovanje

Svaki dijamant u blisteru je pažljivo upakovan u kutiju sa znakom zlatare Andrejević. Kutija se zatvara magnetom pa nema bojazni da će se pocepati prilikom otvaranja, a ukrasno pakovanje svedenih tonova je primereno svim prilikama.

Daruje se u trenutku, a čuva večno!

Do 18. decembra u Zlatari Andrejević u online shop-u i Ada Mall-u kupovinom bilo kog dijamanta u blisteru na poklon dobijate vaučer za kupovinu odabranih zlatnih privezaka po ceni od 4000 din.

Privesci na akciji

Staklo

Filteri

Prikazani svi od ukupno 18 rezultata